SANEKO SANEKO SANEKO SANEKO SANEKO
SANEKO SANEKO SANEKO SANEKO SANEKO
   
zaobljeni ugao

Београд, 16.10.2014.године

Oбјављујемо да је наш пројекат отпочео са реализацијом
» Зелени дани и јавни час позив за «ЗЕЛЕНО СРЦЕ БЕЛОГ ГРАДА»,усвојеног од Секретаријата за заштиту животне средине, од 14.10.2014.године.
Пројекат препоручује и Секретаријат за образовање и дечију заштиту, али без финансијске помоћи. Пројекат подржава ГО Раковица и ГО Савски венац.

» Зелени дани и јавни час позив за «ЗЕЛЕНО СРЦЕ БЕЛОГ ГРАДА», је пројекат едукативног карактера на тему заштите животне средине и природних ресурса, чији су главни учесници предшколци, основци и средњошколци.
Активности нашег пројекта су планиране за извођење на општинама Раковица и Савски венац.
Циљ нам је припремити и организовати јавни час «Ми хоћемо чисте реке и зелене шуме «, за промоцију знања и развијање вештина у корист заштите животне средине и природнх ресурса, укључењем вртића, група предшколаца са општине Раковица.
Планирано је укључење основаца и средњошколца из школа са општине Раковица, за обуке кроз Еко школу за еко едукаторе.
Други једнако важан циљ нам је организовање тематских јавних скупова, у оквиру Годишњег програма Зелени дани на Савском венцу, за средњошколце, све заинтересоване организације и грађане.
Све пројектне активности желимо промовисати за правилн однос према животној средини и вредностима природних ресурса, укључењем најмлађих. На доприносу развоја пројекта и промоцији радиће партнер на пројекту Европски центар за регионалну сарадњу
Позивамо да у име ваше организације, искажете интересовање за учешће ваших васпитача и предшколаца, професора и ученика за активно извођење пројекта.
За све појединости и више информација стојимо на располагању.

 

 

   
   

 

   
   
   

 

   
   
   
   

 

   
   
   
   

 

 

   
   
   

 

 

   
   

 

 

 

 
 
zaobljeni ugao zaobljeni ugao
 
list Početna strana | O nama | Standardi | Aktivnosti/Projekti | Galerija | Novosti | Kontakt