SANEKO SANEKO SANEKO SANEKO SANEKO
SANEKO SANEKO SANEKO SANEKO SANEKO
     
  zaobljeni ugao
 

2013.године «Ми хоћемо чисте реке и зелене шуме «

Санитарно Еколошко Друштво је на позив Министраства пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде, Републичке дирекције за воде, за обележавање «Дан Дунава» 2013.године, пријавило свој програм  под називом «Ми хоћемо чисте реке и зелене шуме «
Републичкa дирекцијa за водеје подржалa скраћену верзију нашег програма.
Програм јсе састојао од припреме и организованог рада , за основце а потом је организовано - проба извођења екошколица - еко радионица за вртиће.
Група основаца полазници програма су подучавани за пренос знања о употреби и заштити вода, о значају Дунава, о екосистемима и заштићеним врстама у Подунавском региону. Полазници програма су полагали тест за еко едукаторе. Најбољи су добили прилику да као „Еко едукатори“ учествују током извођења еко радионица за предшколце.

Едукативне радионице за групе предшколаца из Раковице, организованесу у три вртића „Пионрски град“, 25.06.2013.године, „ Душко Радовић“ 26.06.2013.године, „Лабудић“ 27.06.2013.године и због интересовања за још једну групу  „ Душко Радовић“ 28.06.2013.године.Учесници су позвани да дају допринос манифестацији обележавања Дана Дунава 2013.године, али и допринос на будућим еколошким акцијама у заједници.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Програм : «Допринос одрживом развоју,еколошким акцијама и увођење иновација заштите животне средине у праксу

За јачање професионалних капацитета, за допринос одрживом
развоју, еколошким акцијама и увођењу иновација за заштиту животне средине у праксу. Програм намењен усавршавању наставника, васпитача, стручних
сарадника и директора у 2013/2014 години

 

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

Ada
na sojenici
 
 
  zaobljeni ugao   zaobljeni ugao
 
list Početna strana | O nama | Standardi | Aktivnosti/Projekti | Galerija | Novosti | Kontakt